0

Livrare si retur

Produsele Manghiuc Ramona, sunt realizate in ateliere de croitorie partenere. Executia lor dureaza intre 10-14 zile din momentul plasarii comenzii.

Pentru servicii de curierat folosim Fan Courier. Livrarea fiind gratuita. Fan Courier livreaza atat in tara cat si in afara tarii.

Daca ti-ai comandat modelele prezentate pe site, in cazul in care nu se potrivesc asteptam un mail la adresa ramona.manghiuc@gmail.com. Returul va fi acceptat in termen de 7 zile de cand ai primit comanda. Produsul trebuie să fie nepurtat, în stare impecabilă, ca la livrare, şi să ajungă la noi prin FAN curier. Îţi vom da banii înapoi pe comandă în 15 zile de la primirea returului (prin transfer online în contul tău personal, pe care e nevoie să ni-l comunici pe mail, dacă ai plătit ramburs comanda); banii înapoi egal banii pe produs.

Suntem oameni si gresim, materialele si atele nu au viata vesnica. De aceea daca exista cazuri exceptionale in care un produs ajunge la tine cu probleme de finisaj, marime. Ne asumam, analizam problema. Returul se face pe cheltuiala noastra si vom face reparatiile necesare. Apoi vom retrimite comanda cu livrare gratuita. Tocmai ca sa evitam aceste situatii, te rugam sa ne dai detalii exacte legate de marimi.

Coşul meu
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Creează-ți un magazin online gratuit Creează-ți un magazin online gratuit

Creează-ți un magazin online gratuit fără cunoştințe de programare.


www.soldigo.com