0

Termeni si conditii

Bine ai venit pe Manghiuc Ramona Shop!

Acest site este este proprietatea SC Manghiuc Design S.R.L. Accesul si utilizarea acestui site, a informatiei, serviciilor si produselor sunt reglementate de urmatoarii termeni si conditii.

Plasarea de comenzi online semnifica acceptul tau in ceea ce priveste termenii si de aceea te rugam sa citesti cu atentie. Firma e inregistrata la Registrul Comertului sub J12/2993/05.08.2016 si CUI 36398773.

Plasarea comenzii

Plasand o oferta pe site-ul nostru, ne dai acceptul folosirii datelor tale (inclusiv a celor adaugate ) in scopul livrarii produselor, serviciilor si informatiilor cerute. Acest lucru implica si acordul catre terte parti care sunt implicate in activitatea mai sus descrisa. Intelegem ca o data cu acceptarea T&C avem acordul tau pentru folosirea informatiilor furnizate de catre tine de in scopul de a exclude posibile fraude. Aceste informatii ar putea fi inregistrate de catre organele abilitate.

Cum comanzi?

Iata pasii pe care trebuie sa-i urmezi:

Simplu

Pe pagina principala a site-ului intri in sectiune Shop. Iti alegi produsul favorit, adaugi in cos, dupa care o sa trebuiasca sa introduci datele: adresa de email, nume, numar de telefon, adresa de livrare si metoda de plata a produsului.

Ne rezervam dreptul de a refuza comenzile care ridica suspiciuni, cum ar fi un numar foarte mare de produse, informatiile de logare sunt incomplete sau nu au putut fi verificate, adresa de livrarea neconfirmata, altele.

Cum platesti?

Plata la livrare.

Transfer bancar. Dupa ce veti lansa comanda, o sa primiti un mail cu detalii.

Politica de preturi

Preturile sunt stabilite in momentul in care produsele sunt expuse pe site. Acestea se pot schimba in cazul cand se aplica politica de reduceri.Toate preturile sunt exprimate in lei.Produse

Produsele comercializate de noi sunt autentice, noi si produse in atelierul de croitorie cu care colaboram.Culorile produselor ar putea sa fie diferite fata de modelele online, datorita setarilor calculatorului care deformeaza originalul. Unele produse nu pot fi livrate din cauza lipsei de stoc din atelier.

Drepturile de autor

Designul, textele, grafica, structura si toate informatiile ce fac parte din site-ul www.ramonamanghiuc.ro sunt propietatea exclusiva a S.C. Manghiuc Design SRL

Orice folosire a oricaror materiale si informatii expuse pe site este strict interzisa in cazul in care nu exista permisiune in scris din partea S.C. Manghiuc Design SRL

Politica de confidentialitate

SC Manghiuc Design SRL certifică faptul că respectă drepturile utilizatorilor/clienților Password | Lumea la Picioare conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și de Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.

Compania garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste date vor fi folosite doar pentru a trimite utilizatoarei confirmarea comenzilor sale, livrarea lor, documentele fiscale aferente comenzilor, diverse oferte speciale și promoții și pentru a-i solicita feedbackul pe produsele comandate.


Pentru orice fel de reclamatii, te rugam sa nu contactezi la sau la nr de tel.0764 201 026. Te asiguram ca vom face tot ce ne sta in putinta pentru rezolvarea acestora in cel mai scurt timp posibil.


Coşul meu
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Creează-ți un magazin online gratuit Creează-ți un magazin online gratuit

Creează-ți un magazin online gratuit fără cunoştințe de programare.


www.soldigo.com